SAMEN in de Sneeuw is financieel onafhankelijk en beoogt geen winst te maken. We zijn in het bezit van een ANBI status waardoor het aantrekkelijk is om ons te sponsoren. Door sponsorwerving kunnen de reizen betaalbaar blijven, ook al stijgen ieder jaar onze kosten, door sponsoring hoeven wij onze all-in reizen minimaal te verhogen. Ook andere materialen zoals sleetjes, verkleedkleding en spellen voor de avonden kunnen we dankzij sponsoring aanschaffen.

Draagt u de stichting een warm hart toe en heeft u interesse om onze reizen te sponsoren, neem dan contact op met Nick La Gije via samen@samenindesneeuw.nl. Uw sponsorbijdrage mag natuurlijk groot zijn, maar ook kleinere bedragen zijn zeer welkom. Voor bedrijven stellen we advertentiemogelijkheden beschikbaar welke met het bestuur besproken kunnen worden.

Mocht u willen doneren dan kan via onderstaande link.

U kunt zelf de hoogte van uw donatie bepalen.
De link is geldig tot 26 juli 2024

Geef uw donatie via deze link

Wil je SidS ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SidS. Voor jou een kleine moeite, voor SidS zijn het directe inkomsten.

In de afgelopen jaren hebben o.a. de volgende bedrijven de stichting financieel gesponsord:

en andere bedrijven en personen!

ANBI-status

Stichting Samen in de Sneeuw staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een ANBI moet 90% van haar inzet richten op het algemeen belang. Niet alleen voor Stichting Samen in de Sneeuw is het belangrijk om een ANBI verklaring te hebben, maar ook voor donateurs. Giften of donaties aan een ANBI zijn aftrekbaar voor de belasting. Lees hier meer over de geldende regels voor belastingaftrek.

We zijn in het bezit van een ANBI status waardoor het aantrekkelijk is om ons te sponsoren.