Geen reis in 2021……

Het afgelopen jaar heeft Corona ons dagelijks leven beheerst. Daar waar het aanvankelijk leek alsof het binnen een paar maanden wel gedaan zou zijn met Corona en wij ons normale leven weer op zouden kunnen pakken, is onze werkelijkheid nu helaas heel anders.

Het bestuur heeft de afgelopen weken regelmatig vergaderd, gediscussieerd en gehoopt dat Corona de kop zou worden ingedrukt.

We hebben gewikt en gewogen, standpunten en ideeën gewisseld, steeds met in ons achterhoofd om in januari twee prachtige reizen te kunnen maken. 

Met pijn in ons hart echter komen wij als bestuur tot de slotsom dat de reizen zoals wij deze kennen niet op een verantwoorde manier georganiseerd kunnen worden en we hebben dan ook besloten om in  2021 NIET op reis te gaan. 

Hoe verdrietig, teleurgesteld en misschien zelfs een beetje boos we er ook van worden; gezondheid gaat ten alle tijden voor en juist dát kunnen we op reis niet garanderen.

We hopen op ieders begrip, we houden heel zeker contact en als corona de wereld uit is, zetten we onze schouders er weer onder en gaan we in 2022 weer Samen naar de Sneeuw.


Voor meer informatie of vragen mail naar:

samen@samenindesneeuw.nl

 

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt. Klik hier voor de omgangsregels die gelden als je deelneemt aan één van onze reizen. 

Veel grenzen in het contact tussen (vrijwillige) medewerkers/begeleiders en (verstandelijk) gehandicapte deelnemers aan de activiteiten van de stichting zijn niet eenduidig. Om de grenzen zo duidelijk mogelijk te maken, is er een gedragscode. Klik hier voor de gedragscode van SAMEN in de sneeuw.