Inschrijven

Deelnemers inschrijven

Inschrijven voor de reizen van 2020 is nog niet mogelijk. Bij interesse stuur dan een e-mail naar samen@samenindesneeuw.nl, dan nemen wij je mee in de mailing voor de aankomende reizen. 

Inschrijven kan vanaf 1 september 2019. Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen
contact op met:
samen@samenindesneeuw.nl

Contactpersoon wintersporters:
Daphne Mol
Telefoonnummer: 06-37283754

Begeleiders inschrijven

Als je interesse hebt om mee te gaan als begeleider, stuur dan een e-mail met je motivatie naar onderstaand e-mail adres. Per omgaande gaan wij je dan uitnodigen voor een intakegesprek. Wij proberen bij iedere wintersporter een passende match te maken.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen
contact op met:
samen@samenindesneeuw.nl

Contactpersoon begeleiders:
Patty Stoker
Telefoonnummer: 06-37283746

Klik hier om het inschrijfformulier voor begeleiders in te vullen.

Voorwaarden en afspraken

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je besloten hebt deel te nemen aan één van onze reizen, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden van SAMEN in de sneeuw. 

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt. Klik hier voor de omgangsregels die gelden als je deelneemt aan één van onze reizen. 

Veel grenzen in het contact tussen (vrijwillige) medewerkers/begeleiders en (verstandelijk) gehandicapte deelnemers aan de activiteiten van de stichting zijn niet eenduidig. Om de grenzen zo duidelijk mogelijk te maken, is er een gedragscode. Klik hier voor de gedragscode van SAMEN in de sneeuw.