Inschrijven

Informatie over het inschrijven voor de reizen van 2023 volgt later dit jaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Corona

Wij zullen ons tijdens de reis houden aan de dan geldende RIVM maatregelen. Ten aanzien van de reisadviezen zullen we ons houden aan de regels die daarover gelden in de betreffende landen.

Alle noodzakelijke testen voor mensen die niet gevaccineerd zijn, komen voor eigen rekening.

Mocht de reis, als gevolg van de corona pandemie geen doorgang vinden, dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u hier.

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt. Klik hier voor de omgangsregels die gelden als je deelneemt aan één van onze reizen. 

Veel grenzen in het contact tussen (vrijwillige) medewerkers/begeleiders en (verstandelijk) gehandicapte deelnemers aan de activiteiten van de stichting zijn niet eenduidig. Om de grenzen zo duidelijk mogelijk te maken, is er een gedragscode. Klik hier voor de gedragscode van SAMEN in de sneeuw.

%d bloggers liken dit: