De reis

In 2023 gaan we wederom 2x op reis. Tijdens reis 1 kun je skiën of snowboarden. Tijdens reis 2 is er de mogelijkheid om te skiën of langlaufen.

Algemeen
We reizen ‘s nachts per touringcar naar Italië, waarin een bar aanwezig is, wc en video/dvd.  Voor de heenreis vindt het vertrek plaats op vrijdagavond en aankomst in Italië is zaterdagochtend. Een week later arriveren we op zaterdagochtend weer in Nederland.  Opstapplaatsen zijn in Den Haag, Breukelen en Zevenaar.

Het Hotel

130312697We verblijven in het dorpje Gossensas, in de prachtige Noord- Italiaanse Alpen. Hier zijn we op basis van volpension te gast in het familiehotel Gudrun. Bijna het gehele hotel staat tot onze beschikking en we kunnen gebruik maken van een fantastische disco-ruimte en het verwarmde zwembad (alleen onder toezicht).

Het Gebied
Voor langlaufers is er in het Pflersch-dal een oefen-loipe waar de basistechniek kan worden geoefend. Ook zijn er een paar mooie routes, dus voor elk wat wils. Door spel en oefeningen wordt de techniek aangescherpt. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, gaan wij ook twee dagen langlaufen in Ratschings, een prachtig groot langlaufgebied.

Voor de beginnende skiërs/snowboarders is er een kleine piste waar je je techniek kunt oefenen en voor de meer ervaren skiërs/snowboarders is er een klein overzichtelijk gebied (Ladurns), waar je naar hartenlust kunt skiën en snowboarden. Ook hier geldt, wanneer de weeromstandigheden goed zijn, gaan wij twee dagen in Rosskopf skiën. Rosskopf is een prachtig gebied, met heerlijke brede pistes.

%d bloggers liken dit: