9-Daagse wintersportvakantie
– Langlaufen, skiën of snowboarden in zuid-Tirol (Italië)
– Unieke 1-op-1 begeleiding
– All-in concept: busreis, hotel, eten en drinken, 6-daagse skipas en begeleiding zijn inbegrepen
– Een onvergetelijke vakantie; elke dag wordt een feest!

Data 2025
Reis 1: 10 t/m 18 januari 2025 voor het skiën of snowboarden.
Reis 2: 17 t/m 25 januari 2025 voor het skiën, snowboarden of langlaufen.

De reis
Per luxe touringcar vertrekken op vrijdagavond uit Nederland en komen op zaterdagochtend in Italië aan. Na een heerlijke week skiën vertrekken we weer op vrijdagavond richting Nederland om daar zaterdagochtend aan te komen en gezamenlijk de vakantie met een ontbijt af te sluiten.
Opstapplaatsen zijn in Breukelen en Arnhem.

Het Hotel

130312697

We verblijven in het pittoreske dorpje Gossensas, in de prachtige Noord- Italiaanse Alpen. Hier zijn we op basis van volpension te gast in het 3-sterren familiehotel Gudrun.
Bijna het gehele hotel staat tot onze beschikking en we kunnen gebruik maken van een fantastische disco-ruimte en het verwarmde zwembad (alleen onder toezicht).
Vanaf het ontbijt 08.00 uur tot 22.00 uur in de avond zijn alle dranken (koffie, thee, chocolade, limonade, water, bier en wijn) inbegrepen in de reissom. Maximaal twee alcoholische drankjes per dag zijn toegestaan. Om 21.45 uur kan het laatste drankje worden besteld.

Skigebied Wipptal
Het Wipptal is een skigebied dat nog niet ontdekt is door de massa, waardoor het een heerlijke rustige regio is gebleven. Door de ligging aan de Brennerautobahn is het gebied goed en eenvoudig bereikbaar. Vanuit de diverse skigebieden heb je een prachtig uitzicht over de omliggende dalen.

We hebben de beschikking over ruim 60 kilometer aan pistes en skiën in Ladurns, Ratschings of Rosskopf. Een groot voordeel van dit gebied is dat het er eigenlijk nooit echt druk is. Hier hoef je niet in de rij te staan voor de lift.

Voor langlaufers is er in het Pflersch-dal een oefen-loipe waar de basistechniek kunnen worden geoefend. Ook zijn er een paar mooie routes, dus voor elk wat wils. Door spel en oefeningen wordt de techniek aangescherpt.
Voor de beginnende skiërs/snowboarders zijn er een kleine pistes waar je je techniek kunt oefenen en voor de meer ervaren skiërs/snowboarders zijn er verschillende uitdagende afdalingen waar je naar hartenlust kunt skiën en snowboarden. (blauw, rood en zwarte afdalingen). (www.ladurns.it)

Zakgeld 
Wij adviseren om wat zakgeld mee te nemen, bijvoorbeeld voor de busreizen heen en terug.
SAMEN in de Sneeuw geeft iedere wintersporter 10 euro om een souvenir te kopen tijdens het bezoek aan het toeristische plaatsje Vipiteno (dit is inbegrepen in de reissom).