Reisinformatie

Reis 1 – Skiën & Snowboarden: 17 – 25 januari 2020
Reis 2 – Skiën & Langlaufen: 24 januari – 1 februari 2020

Langlaufen
Rondom het hotel Argentum en in het dal van St. Anton zijn tal van mogelijkheden om te langlaufen. Bij het hotel is een oefenweide waar de techniek kan worden geleerd of aangescherpt en er zijn diverse tochten mogelijk. Elke langlaufer heeft zijn of haar eigen persoonlijke begeleider!

Skiën en Snowboarden
Voor de skiërs en snowboarders zijn er verschillende mogelijkheden. Achter in het dal ligt een fijne piste die ideaal is om te techniek te oefenen en waar de hele dag een goede sfeer is dankzij de behulpzame liftbedienden en een hotel dat ernaast ligt. In het nabij gelegen overzichtelijke skigebied Ladurns kunnen skiërs en snowboarders de hele dag naar hartenlust skiën en snowboarden op de altijd perfect geprepareerde pistes. Beide gebieden zijn dankzij sneeuwkanonnen sneeuwzeker.  Uiteraard heeft elke skiër zijn of haar eigen persoonlijke begeleider!

Prijzen
Prijzen seizoen 2019 (VOL PENSION inclusief 6 drankjes per dag en 1-op-1 begeleiding):
Deelnemer alpine ski/snowboarden: € 1125,- (incl liftpas), prijzen 2020 zijn nog niet vastgesteld.
Deelnemer langlauf: € 1020,-, prijzen 2020 zijn nog niet vastgesteld.

De prijzen zijn inclusief: Meet & Greetdag in december, reis per touringcar (tevens hele week tot onze beschikking). Verblijf in hotel op basis van volpension (incl. 6 drankjes), gezellig avondprogramma, persoonlijk 1-op-1 begeleiding en liftpas voor skiërs en snowboarders.

Prijzen zijn exclusief: Annulering- en reisverzekering, materiaalhuur (helm verplicht voor skiërs en snowboarders) en geld voor eventueel souvenirs, of extra drankjes en versnaperingen.

Lift Rosskopf