Reis 1 – Skiën & Snowboarden: 14 januari t/m 22 januari 2022
Reis 2 – Skiën & Langlaufen: 21 januari t/m 29 januari 2022

Langlaufen
Rondom het hotel Argentum en in het dal van St. Anton zijn tal van mogelijkheden om te langlaufen. Bij het hotel is een oefenweide waar de techniek kan worden geleerd of aangescherpt en er zijn diverse tochten mogelijk. Ook zijn er mogelijkheden om in de prachtige omgeving van Ridnaun de langlaufloipes te ontdekken. Elke langlaufer heeft zijn of haar eigen persoonlijke begeleider!

Skiën en Snowboarden
In het nabij gelegen overzichtelijke skigebied Ladurns kunnen skiërs en snowboarders de hele dag naar hartelust skiën en snowboarden op de altijd perfect geprepareerde pistes. Ook het gebied van Rosskopf leent zich prima voor mooie afdalingen en. Afhankelijk van het weer zullen we ook hier de omgeving ontdekken. Uiteraard heeft elke skiër zijn of haar eigen persoonlijke begeleider!

Prijzen
Prijzen seizoen 2022 o.b.v. VOLPENSION en 1-op-1 begeleiding:
Deelnemer alpine ski/snowboarden: € 1195,- (incl liftpas)
Deelnemer langlauf: € 1125,-,

Langlaufmateriaal€ 50 p/week
Alpine ski’s/snowboard (basis)€ 60 p/week
Ski-/Snowboardschoenen€ 50 p/week
Helm€ 20 p/week

De prijzen zijn inclusief: Meet & Greetdag in december, reis per touringcar (tevens hele week tot onze beschikking). Verblijf in hotel op basis van volpension, drankjes uit het Hollands assortiment tot 22.00 uur gratis, gezellig avondprogramma, persoonlijke 1-op-1 begeleiding en liftpas voor skiërs en snowboarders.

Prijzen zijn exclusief: Annulering- en reisverzekering, materiaalhuur, (helm verplicht voor skiërs en snowboarders), geld voor eventueel souvenirs, of extra drankjes en versnaperingen. Het is voor iedereen verplicht zelf een reisverzekering met wintersportdekking af te sluiten.

Lift Rosskopf