Even voorstellen

Robbert Pakkert
Voorzitter en skicoördinator reis 1
Robbert van de Ree

Ik ga mee sinds: In 2011 ben ik voor het eerst mee geweest als skibegeleider.
Ik ben een aantal jaren deelnemer-coördinator geweest en sinds maart 2018 heb ik het voorzitters stokje overgenomen. SIDS is voor mij een stichting waar iedereen zich welkom kan voelen en kan presteren op zijn of haar niveau ongeacht de beperking.
Waarvan geniet ik het meest op reis: Alle blije gezichten van deelnemers en begeleiders tijdens de reis. Tijdens de reis ben ik overdag skicoördinator en in de avond verzorg ik graag de muziek.

Patty Stoker
Coördinator begeleiders & reisleiding  reis 1
Patty Stoker

Ik ga mee sinds: 2010
Wat doe ik bij SIDS: enkele jaren heb ik de sponsoring en communicatie gedaan en sinds 2017/2018 ben ik de coördinator van de begeleiders.
Wat doe ik op reis: Reisleiding reis 1
Wat is voor mij SIDS: Een virus, niets is onmogelijk en grens verleggend. Een beperking is geen belemmering.
Waarvan geniet ik het meest op reis: De puurheid van iedereen
Ik ga skiën, snowboarden heb ik wel eens geprobeerd maar daar ben ik niet zo goed in.

Daphne Mol
Deelnemerscoördinator reis 2 
Daphne Mol SidS

Ik ga mee sinds 2016, de eerste keer als skibegeleider en de keren daarna als langlaufbegeleider. Zowel het skiën als het langlaufen vind ik super leuk. De weken zelf zijn een feestje en het is zo fijn om te zien dat iedereen geniet en dat de sfeer zo goed is. In 2018 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen helpen en dat doe ik graag. Tijdens de reis zal ik zeker langlaufen en misschien ook wel een dagje skiën, en verder helpen waar nodig is. Het leukste van de week vind ik , dat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van de vakantie en alles met veel respect voor elkaar. Het is ontzettend fijn om daar deel van te zijn.

IMG_1350

Janinne Kraaima
Reis 2

Het “Samen in de Sneeuw” virus heeft mij sinds 2018 te pakken. Toen mocht ik voor het eerst mee als begeleider en ik was meteen verkocht. Wat een warmte, wat een liefde. In 2020 ben ik voor het eerst van de partij als lid van het bestuur. Op deze manier “leeft” SidS voor mij het hele jaar door. Ik word er blij van en verheug me enorm op weer een week in de sneeuw. Ik heb de voorgaande jaren geskied, maar wil ook dit jaar zeker een dag gaan langlaufen. Binnen het bestuur ga ik me bezighouden met de sponsoring en de social media.