Even voorstellen

Robbert Pakkert
Voorzitter en skicoördinator reis 1
Robbert van de Ree

Ik ga mee sinds: In 2011 ben ik voor het eerst mee geweest als skibegeleider.
Ik ben een aantal jaren deelnemer-coördinator geweest en sinds maart 2018 heb ik het voorzitters stokje overgenomen. SIDS is voor mij een stichting waar iedereen zich welkom kan voelen en kan presteren op zijn of haar niveau ongeacht de beperking.
Waarvan geniet ik het meest op reis: Alle blije gezichten van deelnemers en begeleiders tijdens de reis. Tijdens de reis ben ik overdag skicoördinator en in de avond verzorg ik graag de muziek.

Patty Stoker
Coördinator begeleiders & reisleiding  reis 1
Patty Stoker

Ik ga mee sinds: 2010
Wat doe ik bij SIDS: enkele jaren heb ik de sponsoring en communicatie gedaan en sinds 2017/2018 ben ik de coördinator van de begeleiders.
Wat doe ik op reis: Reisleiding reis 1
Wat is voor mij SIDS: Een virus, niets is onmogelijk en grens verleggend. Een beperking is geen belemmering.
Waarvan geniet ik het meest op reis: De puurheid van iedereen
Ik ga skiën, snowboarden heb ik wel eens geprobeerd maar daar ben ik niet zo goed in.

Marjan van der Poel
Penningmeester & skicoördinator reis 1
Marjan van der Poel

Vanaf 2017 ga ik mee met SAMEN in de sneeuw en ik  was direct verkocht. Het was super om mijn passie voor de sneeuw in te zetten om anderen een heerlijke wintersportvakantie te laten beleven. Ik heb enorm genoten van de mooie mix van deelnemers en begeleiders. Toen er een vacature van penningmeester in het bestuur vrij kwam heb ik dan ook niet lang na hoeven denken. Ik ga ervoor om met het bestuur de komende jaren weer onvergetelijke wintersportreizen te organiseren. Op reis ben ik de hele dag op de ski’s te vinden.

Rian van Rooijen
skicoördinator reis 2
Rian van Rooijen

Ik ga mee sinds: 2000
Wat doe ik bij SIDS: Ik heb vele jaren de begeleiders gecoördineerd en sinds 2017/2018 hou ik mij bezig met de sponsoring en communicatie.
Wat doe ik op reis: Ski coördinator
Wat is voor mij SIDS: Het echt weg zijn, lekker naar de sneeuw en bergen.
Waarvan geniet ik het meest op reis: Het avondprogramma vind ik altijd super
Ik ga skiën.

Daphne Mol
Langlaufcoördinator reis 2 
Daphne Mol SidS

Ik ga mee sinds 2016, de eerste keer als skibegeleider en de keren daarna als langlaufbegeleider. Zowel het skiën als het langlaufen vind ik super leuk. De weken zelf zijn een feestje en het is zo fijn om te zien dat iedereen geniet en dat de sfeer zo goed is. In 2018 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen helpen en dat doe ik graag. Tijdens de reis zal ik zeker langlaufen en misschien ook wel een dagje skiën, en verder helpen waar nodig is. Het leukste van de week vind ik , dat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van de vakantie en alles met veel respect voor elkaar. Het is ontzettend fijn om daar deel van te zijn.

IMG_1350

Janinne Kraaima
Reis 2

Het “Samen in de Sneeuw” virus heeft mij sinds 2018 te pakken. Toen mocht ik voor het eerst mee als begeleider en ik was meteen verkocht. Wat een warmte, wat een liefde. Dit jaar (2020) ben ik voor het eerst van de partij als lid van het bestuur. Op deze manier “leeft” SidS voor mij het hele jaar door. Ik word er blij van en verheug me enorm op weer een week in de sneeuw. Ik heb de voorgaande jaren geskied, maar wil ook dit jaar zeker een dag gaan langlaufen. Binnen het bestuur ga ik me bezighouden met de sponsoring en de social media.