Even voorstellen

Daphne Mol
Deelnemers-en begeleiderscoördinator 

Ik ga mee sinds 2016, de eerste keer als skibegeleider en de keren daarna als langlaufbegeleider. Zowel het skiën als het langlaufen vind ik super leuk. De weken zelf zijn een feestje en het is zo fijn om te zien dat iedereen geniet en dat de sfeer zo goed is. In 2018 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen helpen en dat doe ik graag. Tijdens de reis zal ik zeker langlaufen en misschien ook wel een dagje skiën, en verder helpen waar nodig is. Het leukste van de week vind ik , dat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van de vakantie en alles met veel respect voor elkaar. Het is ontzettend fijn om daar deel van te zijn.

Henk Minnebreuker
Penningmeester

Al enkele jaren mag ik deel uitmaken van de SidS-reizen en ben in 2021 toegetreden tot het bestuur als penningmeester van de stichting. Bevlogen, betrokken en recht door zee ervoor zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen manier geniet van onze fantastische reizen!

IMG_1350

Janinne Kraaima
Voorzitter

Het “Samen in de Sneeuw” virus heeft mij sinds 2018 te pakken. Toen mocht ik voor het eerst mee als begeleider en ik was meteen verkocht. Wat een warmte, wat een liefde. In 2020 ben ik voor het eerst van de partij als lid van het bestuur, vanaf 2021 als voorzitter. Op deze manier “leeft” SidS voor mij het hele jaar door. Ik word er blij van en verheug me het hele jaar door enorm op weer een week in de sneeuw.

%d bloggers liken dit: